Mer om oss på Dala Bygg & Betongteknik

Mer om oss på Dala Bygg & Betongteknik

Dala Bygg & Betongteknik erbjuder företag högkvalitativa och trygga konsulttjänster med specialisering på betong- och broreparationer samt balkongreparationer i Dalarna.

För att säkerställa att alla betongreparationer vi utför i Dalarna med omnejd levereras på ett organiserat, professionellt och tidseffektivt vis med kvalitet i fokus, garanterar vi att all vår personal är auktoriserade yrkeshantverkare inom sina respektive områden. Detta innebär att de innehar alla nödvändiga utbildningar och behörigheter samt att de har god erfarenhet inom yrket. Majoriteten av vår arbetskraft är inhemsk och vi ser alltid till att alla våra hantverkare har goda arbetsförhållanden och riktiga försäkringar.

Dala Bygg & Betongteknik innehar certifikat för betongarbeten av högsta kompetensklass, så att vi med säkerhet kan ta oss an stora betongarbeten i Dalarna - som bro- och balkongreparationer. Genom vårt samarbete med Via Certo AB, kan vi också garantera att all vår personal har godkända utbildningar för Arbete på Väg i enlighet med Trafikverkets Krav och Råd TDO och 2018:0371 och TDOK 2018:0372. Därmed kan vi även erbjuda tjänster inom vägbyggnation och arbeten i närheten av vägar.

Vi har goda KMA-system, modern utrustning, alla nödvändiga utbildningar, lång erfarenhet inom branschen, stort lösningsfokus och god omsättning. Detta gör oss till ett tryggt och pålitligt företag. Vill du ta hjälp av oss, eller har du fler frågor kring oss som företag? Fyll i ett av våra kontaktformulär eller kontakta oss idag - vi assisterar dig gladeligen!

Välkommen att kontakta oss på Dala Bygg & Betongteknik

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss. Vi vill gärna veta mer om ditt projekt och diskutera hur vi på Dala Bygg & Betongteknik kan bistå dig. Tveka inte att höra av dig - vi hjälper dig gladeligen!

Välkommen att kontakta oss på Dala Bygg & Betongteknik

Kontakta oss