Hör av dig till vår kunniga personal!

Hör av dig till vår kunniga personal!

Kom i kontakt med Dala Bygg & Betongteknik - Dalarnas säkra val för betongreparationer, balkongreparationer och broreparationer.

Är du i behov av arbets- och projektledning för en broreparation, eller vill du anlita en totalentreprenad för att reparera betongkonstruktioner av olika slag? Värdesätter du hög kvalitet, tidseffektivitet och yrkesmässigt, organiserat arbete? Då är vi på Dala Bygg & Betongteknik det självklara valet för dig!

Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster inom betongreparation och specialiserar oss på broreparationer och balkongreparationer i Dalarnas län. Vare sig det handlar om sprickor i betongen, söndervittrade balkongskanter eller helt trasiga betongstrukturer, har vi möjlighet att åtgärda det med en mängd olika tekniker till hands. Vi kan till exempel bila ner trasiga delar för att genomföra en omgjutning, ersätta hela konstruktioner eller utföra skonsammare behandlingar som injektering.

Har du frågor angående ditt behov av betongreparationer i Dalarna, eller är du intresserad av att veta mer om hur vi kan bistå dig i ditt byggprojekt? Dra dig inte för att kontakta oss redan idag, så ser vi till att ge dig bästa möjliga service.

Välkommen att kontakta oss på Dala Bygg & Betongteknik

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss. Vi vill gärna veta mer om ditt projekt och diskutera hur vi på Dala Bygg & Betongteknik kan bistå dig. Tveka inte att höra av dig - vi hjälper dig gladeligen!

Referensprojekt

Recension från Beställare Skanska
Nybyggnad Bro i Torsång, Borlänge
Beställare Skanska
Recension från Beställare Sveab Anläggning AB
Byggentreprenad ny entré Huddinge Sjukhus. Entreprenadsumma ca 75 milj.
Beställare Sveab Anläggning AB
Recension från Beställare ABB
Totalentreprenad Ställverk Södra Nibble.
Beställare ABB